Wednesday, 3 July 2013

BEBELAN METAL versi DAPAT TENGOK METALLICA 2 KALI !!!!!

ehehehe. could it be? hell yeah! Twice in the same year !!!

http://www.metallica.com/news/20130703-kuala-lumpur.asp

12 comments:

  1. Wohooo..terubat la kekecewaan yang tak dpt pegi sgpore tu

    ReplyDelete
  2. Kalau tiket murah....ramai la yg nyesal beli spore punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. metal up your a$$ :)
      ribena m'sia lagi murah

      Delete
  3. i am surprised Malaysian prices are more expensive than Singapore ones. For front section I mean.
    Really surprise.

    ReplyDelete
  4. Deaf: kene rip off ni abg deaf. sapa yg beli tiket front row kat malaysia mmg kena rip off laaa.haha.nanti boleh lepak2 lepas konsert ye abg deaf.hehehehe


    Ijau: kitak pegi kah?


    berteromber: mahal bro.lg mahal dr singapore. yang free seating nun kat hujung,walaopon harga murah tp tak berbaloi tgk metallica dr jauh. penah pegi tgk rock the world4 dulu kat situ...jarak antara stage n row blakang mmg jauh sgt aaa.sape amik row free seat hujung tu baru btul baik tgk DVD je, front row, mahal berdentum pulak. hahaha rip off.

    rafi: yeah.mari mari.gathering selepas raya.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada org beli MT-2 aku, aku rembat tiket 350/380 terus~

      Delete
    2. metalzone aku selamat dah COD di KL Sentral tengahari tadi.heheh

      Delete
  5. Bro MBA, mun bro Ijau pergi, inshaAllah aku pun pergi juak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh bro. kelak ngator mun mok lepak sama.

      Delete
  6. Sorry tapi kalau duduk tiket mahal sekalipun, tetap ada balapan lumba lari track tu yang makin menjauhkan penonton dari pentas.
    Dan tiket paling murah berdiri, about sama harga ngan Singapore nye paling mahal...dan tu adalah tengah padang ke belakang....
    oooo dear!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.mmg kene rip off kaw kaw siok. tp sy tetap pegi yg KL punye ,tapi amik tiket paling murah laa.bukan senang nak tgk metallica 2 kali setahun.biasanya rakyat2 eropah saja yg dapat peluang tu kan disebabkan byk festival music disana. hehehe.

      Delete
  7. metallica walau kat Australia masa tour Death Magnetic tak salah aku Melbourne 4 malam, Perth je dah 2 malam...
    Tapi betul, ni kira pengalaman dalam hidup sekali tengok band yang ko suka 2 kali dalam selang berapa hari. Cherished moments in life haha.
    Cuma tu la rip off gitu haha

    ReplyDelete