Thursday, 15 January 2015

BEBELAN METAL versi THE MORTAL GATHERING II

ahaaaaa... masih belum terlewat nak ucap selamat tahun baru 2015 rasanye. Hehe. Well, pada mulanya aku nak start menulis pada bulan Februari tapi teringat plak pasal satu event nih yang perlu dipromosikan.

Gig The Mortal Gathering 2 bakal berlangsung pada 15/02/2015 Ahad di Insider Space Tmn. Maluri, KL. Barisan band band yang terlibat gagah perkasa semuanya menjanjikan bahana kuasa extreme metal membakar setiap wajah pengunjung event ini nanti. Diharap event ini berjalan lancar tanpa sebarang halangan. Amin.

Band yang aku nanti nantikan ialah Whore House Butchery, Cryo Inferno, Osmantikos dan Savagely Tortured. Kami Suffer Remain akan bawakan lagu Essential Salt dari band Nile di acara tu nanti. Lagu yang berkisar tentang cara-cara mengawet mayat dan bukannya untuk awet muda. Hahaha.




THE MORTAL GATHERING II
15 02 2015
INSIDER SPACE, TMN MALURI, KL.
RM20

Be there !

8 comments:

  1. Replies
    1. maybe Hammett. Dimebag akan digunakan hanya utk lagu thrash sahaja (tuning E flat).Pikap tak install g hehe.

      Delete
  2. tak tau nak pilih yang mana satu nak trun ni, aku harap mau turun yg ni, tapi 8hb tu plan nak kesana pula, kalau ada masa aku trun ni jugalah, kat penylane pun ada rasanya.. lagi satu gig metalcore kat black box tu, aku plan nak tgk juga.. aiyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi yg ni la bro. semua heavyweight champion utk death metal nih.hahahha

      Delete
  3. Cantik artwork flyer tu.teringat lp "agent orange" yg telepas haritu..adussss

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq abg deaf. kalo sudi, jom la tgk gig nih.hehehe

      Delete