Thursday, 9 May 2013

BEBELAN METAL Versi GITAR ESP IDAMAN KALBU



Dengan post ini, maka diisyhtiharkan bahawa aku punya GAS (Gear/Guitar Acquiring Syndrome) telah berjaya disembuhkan... untuk waktu ni je lah. Hahaha. Rabak juga poket tapi berbaloi-baloi.
Mengidam gitar ni semenjak tahun 1997/1998 lagi. So, memang terharu jugak lah. hahaha. This is a genuine ESP KH-2, not LTD, edwards,grassroot what so ever and the sound is definitely METAL. Cume yang slack nya COA nye dah hilang tak tau owner lama letak kat mana. Sad But True.

8 comments:

  1. wow...kalau tak keberatan...berapa ongkosnya...

    ReplyDelete
  2. Fuh..Kirk Hammett! Tahniah bro.boleh la menyolo creeping death lepas ni..heheh

    ReplyDelete
  3. Dr B: thanx doc.hahaha

    berteromber: murah je,seken hand. ade la dlm 5XXX. beli baru tk mampu. hahaha

    Rafi: tak sampai kirk hammet, dpt tahap izo xpdc pon jadi la.wahahahah

    ReplyDelete
  4. sesungguhnya aku xjeles... lainla klu eclipse atau horizon hehehe

    ReplyDelete
  5. Infomation punk rock, kisah rock & roll & punk perempuan lihat disini (klik).

    ReplyDelete